Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 8 de desembre del 2022

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres

Horòscop d’avui, dijous 8 de desembre del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dijous 8 de desembre del 2022, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal i de parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

La jornada laboral es presenta totalment gris i sense que li proporcioni cap satisfacció. No és bon dia per deixar diners, tot i que els demani una persona íntima. Planegi bé les compres i asseguri’s que no s’oblida de ningú.

Taure (20 abril a 20 maig)

A la feina, sobreposi’s a la timidesa i exposi amb convicció les seves opinions. Si comparteix els seus pensaments amb algú de la seva intimitat veurà les coses amb més claredat i tindrà el suport moral que necessita. Avui anar de compres serà el doble de satisfactori. 

Gèminis (21 maig a 20 juny)

Bon dia per a debats professionals i per prendre decisions importants. Acceptar una invitació els permetrà, a vostè i la seva parella, passar una vetllada excel·lent i conèixer una persona amb qui els agradarà intimar.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Potser pateix una contrarietat per la demora d’un cobrament que espera. No deixi que aquest petit contratemps li impedeixi passar-s’ho bé. No es preocupi tant i diverteixi’s amb els amics. Avui serà un dia propici per fer-ho.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Sigui prudent a l’hora d’adoptar mètodes per incrementar els seus ingressos. Hi ha una idea que té abandonada i que li podria donar molt bons resultats. Bon dia per a compres, tot i que potser pot tirar la casa per la finestra. És possible que una visita porti a col·lació un assumpte que ja tenia oblidat.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

L’intercanvi d’idees i sentiments amb un soci o company serà mutu i consolidarà la seva amistat. Bufaran vents immillorables per a les seves relacions amistoses. Potser se sent preocupat per un membre de la seva família.

  

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Avui és un dia propici per a inversions. Les gestions encaminades a aquest objectiu tindran resultats molt positius. Potser ha d’assistir a un sopar de negocis en companyia de la seva parella, que se sentirà contrariada per aquesta obligació.

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Avui hi haurà alguns aspectes professionals que poden abatre’l, però la tensió del treball i les entrevistes el permetran recuperar l’optimisme. La nit es presenta romàntica. La seva parella no el defraudarà.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

La jornada laboral no li brindarà els èxits que esperava. Haurà de tenir paciència, ja que a curt termini s’entreveu una millora que repercutirà molt en la seva economia. La nit es preveu a casa i potser amb algun brot de mal humor en un familiar.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Recuperarà el bon estat de forma després d’un lleuger sot i se sentirà amb forces per emprendre el que es presenti al seu camí. No es deixi portar per l’eufòria i intenti no adquirir compromisos econòmics que podrien estar per sobre de les seves possibilitats. Passarà una nit divertida, repartida entre la família i els amics.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Potser un intermediari pot aportar alguna cosa positiva al seu treball. Se sentirà inclinat a l’estudi i la investigació. Hi ha un problema que el preocupa, però la solució serà immediata. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Potser pateix demores en afers de treball, però és un moment excel·lent per comunicar les seves idees. En la seva vida social l’acompanyarà l’èxit, tot i que haurà d’anar amb compte amb les persones a qui coneix perquè alguna podria portar-li més d’un problema.

Temes:

Horòscop