On Catalunya

Accident

Dos homes moren ofegats i un menor queda ferit crític en una platja de Salou

1
Es llegeix en minuts

Dos homes, de 60 i 46 anys, han mort aquest dijous ofegats a la platja Capellans de Salou (Tarragona), on un menor d’edat, de 15 anys, fill d’un d’ells, ha resultat ferit de gravetat i ha sigut traslladat en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat, a les 15.35 hores s’ha rebut un avís al telèfon d’emergències 112 en el qual s’alertava que els socorristes havien observat que un grup de banyistes que es trobaven a la zona de les roques de la platja tenien problemes.

Els socorristes es van dirigir al lloc i van treure tres persones de l’aigua: dues persones majors d’edat, de 60 i 46 anys, i un menor de 15 anys, fill de l’home de 46, els tres de nacionalitat romanesa.

El servei de socorrisme ha iniciat les maniobres de reanimació als tres fins que ha arribat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El SEM ha desplaçat sis unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat, que han continuat amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar als tres, tot i que els dos homes han mort i el menor ha sigut traslladat en estat crític a l’Hospital Joan XXIII.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra estan realitzant les investigacions per aclarir els fets i es fan càrrec de les diligències. La Policia Local ha acudit al lloc per desallotjar la platja i permetre l’aterratge de l’helicòpter del SEM.

La platja dels Capellans està vigilada i en el moment del succés s’estava fent el canvi de bandera groga a vermella per vent de mestral.

Temes:

Salou Platges