Horòscop diari

Horòscop d’avui, dijous 18 agost de 2022

¿Vol saber quina és la predicció del seu horòscop avui en l’amor, el treball, la salut i els diners? Descobreixi el que li ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dijous 18 agost de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Li expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dijous 18 d’agost, perquè sàpiga com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recordi que cada dia pot consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del seu horòscop perquè no es perdi cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tingui un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Bones perspectives en els dos terrenys, tant el professional com el sentimental. No obstant, s’haurà de sobreposar a la seva tendència a la tristesa, ja que no hi ha motiu per sentir-ne. Mesclar amor i amistat l’ajudarà a treure-se-la de sobre. 

Taure (20 abril a 20 maig)

La nota més destacada del dia estarà relacionada amb la seva professió, a la qual ha de donar atenció preferent. Dediqui la vetllada a la vida familiar, que serà font de múltiples satisfaccions i li brindarà el descans que necessita.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Potser s’hagi d’encarregar d’alguna altra activitat relacionada amb la seva professió. Li sorgirà l’oportunitat de reprendre velles amistats. A l’hora de divertir-se fugi dels excessos, ja que podria veure’s involucrat en una cosa que li sabria greu.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Hi haurà un lleuger retrocés en la marxa dels seus assumptes professionals, ja que un obstacle el forçarà a desfer el camí recorregut i començar de nou. Procuri no deprimir-se i esforci’s a passar-s’ho bé. Les seves perspectives a curt termini són bones.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Avui estarà ple d’energia, cosa que li permetrà tirar endavant més feina de la prevista. Potser decidirà practicar algun esport, en el qual mirarà de superar-se. Els seus amics li proporcionaran molt bons moments.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Sigui exhaustiu a l’hora d’analitzar qualsevol proposta comercial. No adquireixi una cosa important sense comparar preus. Alts i baixos en les seves relacions afectives. A la nit haurà d’atendre un compromís social que resultarà molt positiu.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

En el camp professional no es deixi emportar pels seus impulsos i mediti abans de fer un pas, ja que podria ser equivocat. Un llaç afectiu que ja existeix s’enfortirà. A la nit disfrutarà d’excel·lents moments. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Avui la seva professionalitat es posarà de manifest. Potser se li acumularan els problemes, però serà efectiu i expeditiu resolent-los. En el pla sentimental procuri aclarir incògnites i no doni cabuda a la incertesa. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

La feina es desenvoluparà de manera satisfactòria i sense contratemps de cap tipus. És possible que li sorgeixi la possibilitat d’adquirir una obra d’art a un preu molt avantatjós. Potser s’hauria de plantejar dedicar més temps a les persones de la seva intimitat.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Avui regnarà l’harmonia en els dos fronts, tant en el professional com en el personal. La vida casolana li oferirà múltiples satisfaccions. A la nit resultarà molt agradable la companyia d’una parella amiga.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

En el pla professional procuri no avançar-se als esdeveniments i no doni per feta una negativa que pot ser que no es produeixi. No faci plans que incumbeixin al futur de la seva família sense consultar amb la seva parella. Intenti ser més moderat en les seves despeses. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Vagi amb cautela, ja que un soci o company de feina no actuarà amb lleialtat. No es precipiti a l’hora d’invertir i tingui en compte els imprevistos que podrien sorgir. Les relacions familiars i sentimentals seran bones.

Temes:

Horòscop