Crim

Un home mor apunyalat a Verges després d’intentar mediar en una discussió

L’agressor li ha clavat un matxet a la víctima al coll i li ha fet ferides de gravetat, a causa de les quals finalment ha mort

Un home mor apunyalat a Verges després d’intentar mediar en una discussió

Amat Gironella

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home ha mort aquest dissabte després d’haver sigut agredit amb una arma blanca per un altre individu, després d’intentar mediar en una discussió en un restaurant de Verges (Girona).

L’agressor, un veí de la localitat del Baix Empordà de 56 anys, l’ha atacat amb un matxet i li ha causat ferides de gravetat per les quals ha hagut de ser intervingut i que finalment li han causat la mort.

Els Mossos d’Esquadra han informat que els fets s’han produït cap a les 02.40 hores, quan els dos homes han entaulat una discussió i un li ha clavat a l’altre una arma blanca.

Fonts pròximes al cas han indicat que la disputa ha començat en un conegut restaurant del municipi, on l’agressor ha tingut problemes amb un client.

Després de sortir de l’establiment, quan es trobava al carrer Baix Empordà, paral·lela a la del restaurant, l’agressor s’ha encarat amb la víctima, ha tret un matxet i l’ha apunyalat al coll.

L’agressor, detingut

Els testimonis dels fets han alertat immediatament la policia i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat el ferit a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha sigut intervingut d’urgència i on finalment ha mort.

Els Mossos han identificat de seguida l’agressor, a qui cap a les 04.15 hores han localitzat a casa seva, on encara portava posada la mateixa roba, que estava tacada de sang.

Buscant pels voltants, els agents han localitzat l’arma amb què s’ha produït l’atac tirada en un test, on els investigadors suposen que l’ha llançat el detingut al fugir.

Notícies relacionades

El detingut passarà en les pròximes hores a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de La Bisbal d’Empordà.

Els Mossos, per la seva banda, mantenen oberta la investigació per aclarir els fets i el mòbil de l’agressió, per a la qual cosa estan prenent declaració als testimonis. 

Temes:

Assassinats