Desordre públic

Detingut per trucar 33 vegades al 112 alertant de falses batalles entre bandes

Quan les patrulles es dirigien al lloc, no trobaven cap aldarull

Detingut per trucar 33 vegades al 112 alertant de falses batalles entre bandes

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha detingut un home de 34 anys que presumptament va trucar des del mes d’abril passat fins a 33 vegades al telèfon d’emergències 112 alertant de falses baralles multitudinàries entre bandes juvenils a Madrid, de les quals assegurava ser testimoni.

L’arrestat és un home espanyol amb múltiples antecedents policials per maltractaments, delictes contra la salut pública i robatoris amb violència, han informat Efe fonts de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Aquest dimecres ha tornat a ser detingut al seu domicili del districte de Puente de Vallecas, des d’on va realitzar més d’una trentena de trucades al 112 en què feia un crit d’alarma per suposades baralles entre uns vint membres de bandes juvenils.

Amb tot, quan els agents arribaven a la direcció indicada per aquest home descobrien que no s’hi estava produint cap tipus d’aldarull.

El van ubicar per la seva trucada

Notícies relacionades

Les investigacions de la Policia van aconseguir ubicar el domicili des del qual s’estaven realitzant les trucades. Els agents hi van anar aquest dimecres, comprovant que hi havia nombroses trucades al 112 a l’historial del telèfon del sospitós.

Finalment va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de desordres públics.

Temes:

Madrid