Horòscop diari

Horòscop d’avui, dimarts 21 de juny del 2022

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, el treball, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, dimarts 21 de juny del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

T’expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, dimarts 21 de juny, perquè sàpigues com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recorda que cada dia pots consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions de l’horòscop perquè no et perdis cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tinguis un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

És possible que t’ofereixin diverses opinions en un tema professional. Estudia-les totes i treu-ne les teves conclusions. Bones relacions familiars i sentimentals. Rebràs una prova de veritable amistat de qui menys t’esperes.

Taure (20 abril a 20 maig)

El teu esperit de superació t’animarà a ampliar les perspectives professionals. En el pla afectiu s’acosta alguna lleugera tempesta que desapareixerà a base de tolerància i comprensió. A la nit surt a distreure’t.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

El clima de treball serà grat i la teva tasca, efectiva. Tanmateix, sorgirà alguna cosa que t’afectarà de forma negativa als ingressos. Sigues positiu en la reacció i busca-hi solucions. La teva vida social serà intensa, però no et proporcionarà gaire satisfaccions. 

Càncer (21 juny a 22 juliol)

L’excessiva feina no et deixarà un moment de respir i potser et passa per alt una cosa que pot tenir importància. La vetllada s’anuncia una mica moguda i, tot i que t’ho estiguis passant bé, t’hauries de retirar aviat a descansar.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Potser et trobes un os dur de rosegar a la feina que t’impedirà progressar tant com havies previst. Si busques una vàlvula d’escapament procura que no sigui la beguda. Marejol en la vida familiar i harmonia total en la sentimental. 

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Una reunió de negocis durarà més del previst i tindrà alts i baixos, però al final et sentiràs satisfet dels resultats. No abandoni altres obligacions professionals que necessiten la teva atenció. Les converses amb amics seran agradables i disteses.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Una idea relacionada amb la teva professió s’haurà de madurar abans de posar-la en pràctica. L’amistat et proporcionarà moments molt feliços. A la nit el clima familiar serà molt plàcid. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Faràs notables progressos a la feina, sobretot referent a vendes. Procura ser més tolerant amb la teva gent o es deteriorarà el grat clima familiar que t’envolta. En el pla sentimental l’entesa serà perfecta. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Les teves relacions amb socis o companys seran molt bones, però els resultats de la feina estaran molt per sota del previst. Possibilitat de conèixer algú amb qui establiràs una gran amistat. En el terreny afectiu et convindria manifestar obertament els sentiments.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

No et prenguis a la lleugera decisions relacionades amb la trajectòria professional sense analitzar-les acuradament ni deixis diners sense assegurar-te abans que no existeix risc. En el pla amistós és possible que algú et contrariï, però en el familiar tot anirà com la seda. 

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

La feina discorrerà sense atabalaments ni problemes, tot i que et serà difícil centrar-te en la teva comesa. Un amic et vindrà a buscar per demanar-te ajuda i consell. Actua amb sensatesa i cuida la teva salut més del que acostumes a fer-ho. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Treballaràs en un ambient distès i grat, tot i que potser una mica alentit. Si vas de compres estigues alerta i no et deixis convèncer per adquirir una cosa que no et convé. En les relacions afectives predominaran els aires de bonança.

Temes:

Horòscop