Abusos i gravacions

Deu anys de presó per a un home per prostituir dos menors a Barcelona

Deu anys de presó per a un home per prostituir dos menors a Barcelona

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

J. O. J., de 42 anys, ha sigut condemnat a 10 anys de presó i a 6 anys de llibertat vigilada posteriors per dos delictes d’inducció a la prostitució de menors, dos d’abusos sexuals a menors i dos de producció de pornografia infantil. També se’l condemna a tres mesos de multa per exhibicionisme i a tres mesos de presó per tinença il·lícita d’armes. A mes, haurà d’indemnitzar les dues víctimes amb 24.000 euros. El judici s’ha celebrat aquest dijous i el jutge ja ha emès sentència, després que totes les parts hagin estat d’acord amb el veredicte. Es considera provat que el condemnat va mantenir relacions sexuals amb les dues noies a canvi de diners i que va filmar les dues.

Els fets van començar a finals del 2019, quan l’home va entrar en contacte amb una menor de 15 anys a través d’un grup de WhatsApp que servia de punt de trobada per a relacions amb transacció econòmica.

La primera vegada que es van trobar, va dir al condemnat que tenia 17 anys. Li va pagar 400 euros i van mantenir sexe oral, vaginal i anal sense preservatiu. En el cas del coit anal, la jove va mostrar reticències, però va acabar accedint després que l’home l’amenacés de no pagar-li el servei. L’individu va gravar tot l’episodi sexual.

Denúncia de la mare

Posteriorment, a través de WhatsApp, l’home li va demanar si li podia trobar una noia de 15 anys. La nena li va acabar confessant que era l’edat que tenia, i van tornar a quedar. A mitjans de gener del 2020, la menor en va convèncer una altra de la mateixa edat per anar a casa de l’acusat i accedir a tenir sexe amb ell. Van tornar a quedar una altra vegada i la jove no va tornar al domicili per por.

Notícies relacionades

Tres dies més tard la jove va ingressar a la Unitat de Crisi d’Adolescents de Sant Boi i la seva mare va descobrir al mòbil de la menor converses amb l’acusat i ho va denunciar.

El 2 de març del 2020, la policia va registrar el domicili de l’ara condemnat i va trobar la càmera, les gravacions, un gram de cocaïna i dos revòlvers per als quals no tenia permís.

Temes:

Prostitució