Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dimarts 14 de juny del 2022

Coneix la sort del teu horòscop al llarg del dia d’avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, diners, treball i salut.

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dimarts 14 de juny del 2022
2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Coneix la previsió de l’horòscop per avui, dimarts 14 de juny del 2022. Estigues atent al que els astres et tenen reservat. ¿Com anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿Ara és un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resol els dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Normalitat pel que fa a feina i diners, però et serà necessari controlar les despeses si no vols veure’t desfasat. Algun núvol lleuger en el pla familiar i bona entesa amb amics i companys. Intenta exterioritzar més el que sents.

Taure (20 abril a 20 maig)

Les perspectives laborals i econòmiques s’eixamplaran sensiblement. Vida social en què sorgiran oportunitats que no has de desaprofitar. Exercir la tolerància en l’àmbit familiar et donarà molt bons resultats.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Necessitaràs constància i entrega a la feina, però aconseguiràs portar-ho a terme i valdrà la pena. S’han de preveure una visita inoportuna en el terreny familiar i novetats molt grates en el sentimental.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Avui faràs progressos notables en l’àmbit professional i l’econòmic, però hauràs d’extremar la cautela en tot el que fa referència a diners. Amor i amistat no oferiran res comentable, tret del risc molt marcat d’una trucada veritablement conflictiva.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Hi haurà tensions en l’entorn laboral, degudes bàsicament a la teva impaciència, que has de dominar. Cuida molt les paraules per evitar males interpretacions per part d’algun amic. Pren-te el descans necessari o patiràs un esgotament nerviós.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

En el camp professional és possible que se t’obrin perspectives que creies absolutament tancades, cosa que redundarà en benefici de la teva butxaca a no llarg termini. Necessitaràs molta mà esquerra en les relacions amb els amics. Ves molt amb compte si condueixes.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Feina i diners presentaran saldo favorable al concloure la jornada, però no assumeixis riscos innecessaris perquè et fallarà l’ajuda financera amb què comptes. Faràs noves amistats molt interessants i rebràs bones notícies familiars. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Aconseguiràs suport econòmic per a un projecte professional, cosa que comportarà també un augment del nivell d’ingressos. Possibilitat que un amic doni curs a un vell ressentiment. Clima familiar plàcid. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Alts i baixos en la tasca laboral, és aconsellable que extremis l’atenció en tot el que estigui al teu càrrec davant la possibilitat d’errors, fins i tot aliens, que podrien recaure en tu. Petites desavinences amb la parella.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Dia amb signe positiu a la feina, tot i que també molt conflictiu. Tindràs millores econòmiques, però et convé fugir dels jocs d’atzar. La relació amb la parella passarà per un moment tens, molt transitori. Risc d’un petit accident domèstic.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Els assumptes professionals van bé, però et convindria disciplinar una mica la teva feina, que és una mica anàrquica. Millorarà notòriament el clima familiar. Excel·lent ambient amistós, pera procuri que no t’absorbeixi més temps del que toca. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Completa normalitat pel que fa a treball i diners. T’hauràs d’enfrontar, amb diplomàcia, a una difícil situació familiar. Abundants compromisos socials, que et seran útils a la llarga. Procura relaxar-te i dormir el que necessitis.