70 vehicles

Taxistes de Lleida protesten amb una marxa lenta per l’assassinat d’un company

1
Es llegeix en minuts

Uns 70 taxistes han protagonitzat aquest migdia una marxa lenta amb els seus vehicles per la ciutat de Lleida en homenatge al company assassinat ahir diumenge de matinada mentre feia un servei al barri de la Bordeta i per demanar l’esclariment dels fets.

La comitiva ha sortit de l’avinguda de Blondel de Lleida i s’ha desplaçat fins al carrer Sifó, lloc on es va trobar cap a les 02.30 hores el taxista ferit de gravetat per arma blanca. La víctima va morir tres hores després a l’hospital Arnau de Vilanova.

Una vegada al lloc dels fets, alguns dels companys han dipositat rams al punt del carrer on es va trobar el taxista malferit i han demanat que es faci justícia i que el crim no quedi impune.

Més de 20 anys a Lleida

Així mateix, els companys asseguren que el taxista era molt conegut entre el col·lectiu, i per això confessen estar en xoc pel que ha passat i demanen més protecció i seguretat per al gremi.

Notícies relacionades

El taxista assassinat, de 43 anys, era d’origen magribí i feia més de dues dècades que vivia a la capital del Segrià, on, la nit del crim, feia el torn de nit treballant per a l’amo de la llicència del taxi que conduïa.

Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han confirmat a Efe que la investigació continua oberta i que, de moment, no hi ha cap detingut.

Temes:

Taxis