Tres morts

Una distracció, principal hipòtesi de la col·lisió mortal de l’AP-7 a Barberà

El conductor detingut passa a disposició judicial aquest dimarts per tres homicidis per imprudència

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La hipòtesi de la distracció del conductor d’un camió és la hipòtesi principal de la causa de l’accident múltiple que va ocasionar aquest dilluns tres morts a l’AP-7 al seu pas per Barberà del Vallès. Segons fonts consultades per EL PERIÓDICO, els investigadors del sinistre no han trobat rastre de cap frenada d’emergència del camió causant de la col·lisió. Aquesta circumstància explicaria la violència de l’accident. Ara els Mossos especialistes en accidents de trànsit estan intentant dilucidar el motiu de la presumpta distracció al volant.

El camioner detingut com a presumpte responsable de l’accident múltiple passarà aquest dimarts a disposició judicial. Segons els Mossos d’Esquadra, el conductor declararà sota la imputació de tres homicidis per imprudència i tants delictes de lesions com persones ferides en el sinistre.

Notícies relacionades

L’accident, en què es van veure implicats cinc vehicles, es va saldar amb una persona en estat crític, una altra en estat molt greu, una altra de menys greu i set de lleus. El camioner va donar negatiu en el test d’alcohol i drogues realitzat pels Mossos d’Esquadra.

La col·lisió múltiple va passar poc abans de les 15.00 h en el quilòmetre 146,5 de la via en sentit Tarragona. L’accident va causar l’incendi d’un turisme. Les tres víctimes van ser l’ocupant del cotxe cremat i dos dels passatgers posteriors d’un altre turisme.