A Felanitx

Dos turistes moren quan escalaven un penya-segat a Mallorca

Les víctimes, de 25 i 35 anys, practicaven psicobloc entre Cala Mitjana i Cala sa Nau

Dispositivo policial en el puerto de Portocolom tras hallar dos cadáveres de dos hombres en un acantilado cerca de Portocolom

Dispositivo policial en el puerto de Portocolom tras hallar dos cadáveres de dos hombres en un acantilado cerca de Portocolom

1
Es llegeix en minuts

Dos turistes nord-americans de 25 i 35 anys han sigut trobats morts aquesta tarda en una zona de penya-segats a prop de Portocolom, a Felanitx. Les primeres indagacions apunten que tots dos han tingut una caiguda quan practicaven psicobloc, una modalitat d’escalada en roca sobre el mar. Els cadàvers han sigut traslladats al port i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha posat en marxa una investigació.

Notícies relacionades

Segons han explicat fonts policials, un ciutadà ha alertat poc abans de la una de la tarda que un cos flotava al mar entre Portocolom i Cala Mitjana. Quan els serveis d’emergències han acudit al lloc hi han trobat, a més, un altre cadàver en una cova pròxima.

Al lloc hi han acudit la Guàrdia Civil i Salvament Marítim, que han recuperat els dos cadàvers i els han traslladat al port de Portocolom.

Temes:

Balears