VIOLÈNCIA MASCLISTA

Els Mossos investiguen una agressió sexual grupal a Mataró

La víctima havia sortit de casa a primera hora del matí, al barri de Cerdanyola, per passejar el gos

Els Mossos investiguen una agressió sexual grupal a Mataró

Mossos

1
Es llegeix en minuts
Carlos Márquez Daniel
Carlos Márquez Daniel

Periodista

Especialista en Mobilitat, infraestructures, urbanisme, política municipal, medi ambient, àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els fets van tenir lloc dimecres passat, a primera hora, quan encara no s’havia fet de dia. Una dona va sortir de casa seva, al barri de Cerdanyola de Mataró, per passejar el gos. Quan era al carrer, al costat d’un portal, un grup de persones la van assaltar i la van agredir sexualment. Algunes fonts parlen de quatre homes. Va tenir a prop de la Torre de Can Palauet, no gaire lluny de la carretera B-40 que connecta el Vallès amb el Maresme.

Notícies relacionades

La víctima ha presentat una denúncia i els Mossos estan investigant els fets. La policia catalana, no obstant, no confirma ni la xifra d’agressors ni que els assaltants fossin d’origen estranger, com també assenyalen algunes fonts. De moment no hi ha hagut cap detenció.

El mes de juliol passat, aquest diari es feia ressò de la delicada situació per la qual travessa el barri de Cerdanyola a través de la carta enviada per una lectora. En la missiva, aquesta dona advertia de l’«augment de la degradació, de la inseguretat i de l’incivisme» de la zona. «La inacció de l’ajuntament ha fet que problemes que no són nous s’hagin anat accentuant. En els últims mesos ha empitjorat molt. La ciutat s’ha descontrolat», afirma l’autora de la carta.