A Monistrol de Montserrat i Gualba

Dos morts en sengles accidents a la província de Barcelona

  • Un dels sinistres va ser entre dos vehicles i l’altre, un xoc entre un cotxe i una moto i va morir el motorista

Dos morts en sengles accidents a la província de Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Dues persones han mort aquest dissabte per sengles accidents de trànsit: un s’ha produït aquest mateix dissabte en el quilòmetre 14 de la C-55 a Monistrol de Montserrat i l’altre va succeir divendres en el quilòmetre 60 de la C-35 a Gualba (Barcelona).

Amb aquestes dues víctimes s’eleven a 93 les persones que han mort en un accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 33 de les quals són motoristes, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos han rebut a les 6.45 hores l’avís d’una col·lisió per envestida lateral entre dos cotxes a Monistrol. La conductora i única ocupant d’un dels dos vehicles ha mort mentre que les quatre persones del segon cotxe han quedat ferides menys greus i han sigut traslladades a la Fundació Althaia de Manresa i a la Mútua de Terrassa (Barcelona).

Fins al lloc s’han desplaçat quatre patrulles de Mossos, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i quatre unitats i el recolzament psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La carretera ha quedat tallada en els dos sentits i s’han fet desviacions senyalitzades fins a les 9.00 hores.

Un motorista

Notícies relacionades

A Gualba, divendres al migdia es va produir un xoc entre un cotxe i una moto i el motorista, de 47 anys i veí de Corró d’Avall (Barcelona), va quedar en estat crític i va ser traslladat en l’helicòpter medicalitzat del SEM a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, on ha mort aquest dissabte de matinada.

Es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació de Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter del SEM. A més, la carretera va quedar tallada fins a les 15.30 hores.