A la Nova Icària

Suspesa la recerca d’una dona desapareguda en una platja de Barcelona

  • Els Mossos d’Esquadra no han rebut cap denúncia de desaparició

Barcelona  9/9/2021   mujer desaparecida  Dispositiu de recerca en marxa d’una dona desapareguda ahir a la nit a la platja de la Nova Icària de Barcelona. Participem amb Policia Marítima coordinats amb diversos cossos d’emergències desplaçats al lloc FOTO: MOSSOS D’ESQUADRA

Barcelona 9/9/2021 mujer desaparecida Dispositiu de recerca en marxa d’una dona desapareguda ahir a la nit a la platja de la Nova Icària de Barcelona. Participem amb Policia Marítima coordinats amb diversos cossos d’emergències desplaçats al lloc FOTO: MOSSOS D’ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra i Salvament Marítim han suspès la recerca que s’havia reprès aquest dijous al matí d’una dona desapareguda a la platja de la Nova Icària a Barcelona aquest dimecres a la nit.

Notícies relacionades

Des de les 10.35, un helicòpter coordinat per Salvament Marítim ha sobrevolat la zona des de l’espigó de Bogatell fins a l’espigó del Gas a la recerca de la dona, però passades les hores, els Mossos no han rebut cap denúncia de desaparició; per tant, han decidit suspendre la recerca.

Avís al 112

L’operatiu de recerca es va activar a les 22.35 hores de dimecres, quan el 112 va rebre una trucada d’avís, segons han explicat els Mossos a l’agència ACN. Segons Betevé, l’avís alertava que una dona havia entrat feia tres hores a l’aigua, però no n’havia sortit encara, i que les seves pertinències encara seguien a la sorra. I, després d’hores de recerca, han decidit aturar l’operatiu per falta de denúncia.