Violència a l’Eixample

Tres joves detinguts per una pallissa a la sortida d’una discoteca a Barcelona

  • Després de passar a disposició judicial, el jutge n’ha decretat la llibertat amb càrrecs

  • Els arrestats van atacar violentament un grup de cinc persones a la sortida d’una discoteca del barri

Tres joves detinguts per una pallissa a la sortida d’una discoteca a Barcelona

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves d’entre 19 i 23 anys per presumptament agredir violentament un grup de joves a l’exterior d’una discoteca del barri de l’Eixample de Barcelona el 27 de juny.

Segons ha informat la policia catalana en un comunicat aquest divendres, els fets van passar entorn de les 03.30 hores a la sortida d’un local d’oci nocturn, quan un grup de 15 joves presumptament va començar a increpar i agredir un grup més petit de tres nois i dues noies que esperaven un taxi.

«Els agressors van actuar amb molta violència i van utilitzar cadenes que portaven a sobre i ampolles de vidre que havien agafat d’un contenidor pròxim. Quan algunes de les víctimes era a terra, i malgrat la seva situació d’indefensió, no van dubtar a continuar-les colpejant», han afirmat.

Identificats a través de gravacions

El cos de seguretat ha afirmat que les víctimes van patir lesions de diferent consideració, i un dels nois va rebre una forta puntada de peu al cap mentre era a terra, fet que el va deixar inconscient i que va posar en risc la seva vida.

Notícies relacionades

També, els presumptes agressors van sostreure les carteres i els telèfons mòbils d’algunes persones del grup agredit i van fugir abans que les patrulles dels Mossos d’Esquadra arribessin al lloc dels fets. Però els investigadors van tenir accés a diverses imatges registrades amb telèfons mòbils, gràcies a les quals van poder identificar els presumptes agressors.

Els tres detinguts han passat a disposició judicial dimecres i el jutge n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.