A l’Índia

Mor després de segellar-se el penis amb pega com a mètode anticonceptiu

  • La família de la víctima ha denunciat l’expromesa per assassinat, acusant-la d’haver provocat la mort del jove al posar-li la pega als genitals

Mor després de segellar-se el penis amb pega com a mètode anticonceptiu
1
Es llegeix en minuts

Un jove de 25 anys va morir després de segellar-se el penis amb pega epoxy (polímer termoestable que s’endureix al combinar-se amb un catalitzador) al no tenir preservatius a l’hora d’iniciar una relació sexual.

El diari ‘Opindia’ publica que Salman Mirza, natural de Fatehwadi, va morir a Ahmedabad (Índia) poques hores després de posar-se la pega.

¿Per què se li va acudir, a Salman Mirza, i la seva ex utilitzar pega com a anticonceptiu?

Salman Mirza i la seva expromesa es van registrar en un hotel per tenir una trobada íntima.

Segons els amics de la parella tots dos eren addictes a les drogues, i els dos estaven col·locats quan van decidir que ell es segellés els genitals amb pega per mantenir relacions sexuals i evitar un possible embaràs.

«Com que no tenien cap protecció a mà, van decidir aplicar l’adhesiu a les parts íntimes»

«Com que no tenien cap protecció a mà, van decidir aplicar l’adhesiu a les parts íntimes per assegurar-se que ella no quedés embarassada. Portaven l’adhesiu, ja que de tant en tant l’utilitzaven per inhalar», va explicar l’inspector de policia Premsukh Delu.

¿Com va morir el jove després de posar-se la pega epoxy al penis?

Després del segellament i de la trobada sexual, la parella va abandonar l’hotel sense problemes, fins que Salman Mirza va ser trobat estirat entre uns arbustos i traslladat a casa seva.

Davant la gravetat de la situació, el jove va ser ingressat al Sola Civil Hospital, però no hi van poder fer res per salvar-li la vida.

Notícies relacionades

Salman Mirza va morir d’una fallada multiorgànica provocada per la pega que es va posar al penis.

Denuncien la noia d’assassinat per posar-li la pega epoxy als genitals

Per la seva banda, la família de Salman Mirza ha denunciat l’expromesa per assassinat, acusant-la d’haver provocat la mort del jove al posar-li la pega epoxy als genitals.

Temes:

Índia