Operació a la frontera

Detinguda a l’aeroport de Palma amb 146 mòbils a l’equipatge

  • L’arrestada, que es dirigia al Senegal, no va poder acreditar davant la Guàrdia Civil que era la propietària de tots els dispositius que portava a sobre

  • La dona també portava sis ordinadors i set tauletes entre els seus estris

Detinguda a l’aeroport de Palma amb 146 mòbils a l’equipatge

GUARDIA CIVIL

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut una dona senegalesa de 33 anys a l’aeroport de Palma, per un suposat delicte de receptació, perquè portava 146 mòbils i altres articles electrònics a l’equipatge, la procedència dels quals no va poder acreditar, i entre els quals n’hi havia alguns dels quals s’havia denunciat el robatori, segons informa el ‘Diario de Mallorca’, rotatiu del grup editorial Prensa Ibérica.

Els fets van tenir lloc la setmana passada, a l’aeroport de Son Sant Joan, quan la dona va passar l’equipatge per la màquina tomogràfica de rajos X i els agents van veure que portava gran quantitat de telèfons mòbils, tauletes i ordinadors portàtils, ha detallat l’institut armat en un comunicat.

Agents de la Guàrdia Civil van procedir a fer les comprovacions pertinents per assegurar-se de la procedència d’aquests objectes, ja que la dona no podia acreditar ser-ne la propietària de tots.

Denunciats

Notícies relacionades

Van comprovar que més de 20 telèfons mòbils i altres efectes havien sigut sostrets en les setmanes anteriors, ja que constaven diverses denúncies, gairebé totes per fets que van tenir lloc en zones de gran afluència turística.

En total, li van ser intervinguts 146 telèfons mòbils, sis ordinadors i set tauletes. Els agents continuen les gestions per localitzar els propietaris legítims dels efectes recuperats.