Investigació en curs

El sospitós de matar el seu fill en un hotel de Barcelona va fugir amb taxi fins a l’aeroport

  • Els Mossos d’Esquadra prossegueixen la recerca de l’home, el rastre del qual va desaparèixer a la terminal 1 del Prat

  • Martín Ezequiel Álvarez Giaccio no s’ha posat en contacte amb els seus familiars a Espanya des de dimarts

Imagen del anuncio de los Mossos con el nombre y la fotografía del padre del niño asesinado en un hotel de Barcelona.

Imagen del anuncio de los Mossos con el nombre y la fotografía del padre del niño asesinado en un hotel de Barcelona. / ACN

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra prossegueixen la recerca del pare del nen de dos anys d’edat assassinat dimarts a la nit en un hotel de Barcelona, Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, per la seva presumpta relació amb la mort del menor. L’home, de 44 anys d’edat, que mesura 1,78 centímetres d’alçada i amb el cabell rapat i la barba retallada, podria haver fugit de l’hotel amb taxi i hauria arribat fins a l’aeroport del Prat.

En les últimes hores, segons publica aquest dissabte el diari ‘La Vanguardia’, els investigadors han interrogat un taxista de Barcelona que va assegurar haver portat el sospitós fins a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. El taxi es va aturar en una de les portes principals d’accés a la terminal, l’home va pagar la carrera i abans de marxar va demanar al taxista que l’esperés uns minuts, perquè havia de fer una gestió que duraria uns quants minuts i tornaria. No obstant, després d’esperar al lloc durant uns 15 minuts i no aparèixer, el conductor del taxi se’n va anar.

Càmeres de seguretat de l’aeroport

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio anava vestit, segons el taxista, igual que el van captar les imatges de seguretat de l’hotel i no portava res a sobre, ni una motxilla, ni una bossa. Ara els investigadors treballen amb les imatges de les càmeres de seguretat de l’aeroport, tot i que, de moment, no han aconseguit seguir-li el rastre a l’interior de la terminal.

Segons aquestes informacions, el sospitós no va pujar a cap avió dimarts a la nit, ni en les hores ni en dies posteriors, utilitzant la seva documentació.

Notícies relacionades

A l’aeroport de Barcelona hi ha centenars de càmeres de seguretat que vigilen la zona, tot i que existeixen espais negres sense control, però cal conèixer-los per entrar i sortir del lloc sense ser captat per algun dels dispositius. D’altra banda, el fet de ser obligatori portar mascareta dificulta les tasques de visionament i identificació de qualsevol sospitós a les imatges de les càmeres.

La família, sense notícies d’ell

Fins divendres a la nit, el presumpte parricida, d’origen argentí, no s’havia posat en contacte amb cap dels familiars que té a Espanya, com el seu pare, que fa anys que viu al Vendrell (Baix Penedès) i que, com la resta de la família, des del primer moment es va posar al servei dels investigadors.