Reelecció

Padrós renova al capdavant del Col·legi de Metges de Barcelona al no haver-hi cap altra candidatura

  • L’anestesiòloga Elvira Bisbe serà la vicepresidenta primera i el doctor de medicina comunitària Jaume Sellarès el vicepresident segon

Padrós renova al capdavant del Col·legi de Metges de Barcelona al no haver-hi cap altra candidatura

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’actual president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha renovat el càrrec al no haver-se presentat a les eleccions cap altra candidatura dins del termini establert, que acabava aquest dijous a les 14 hores.

Si bé un sector crític havia anunciat una possible candidatura alternativa, finalment no s’ha presentat a les eleccions i ha deixat, per tant, via lliure a Padrós.

Els comicis, que inicialment eren el febrer del 2022, però que la Junta de Govern liderada per Padrós va avançar al 22 de setembre finalment no seran necessaris a l’haver-hi només una candidatura.

Notícies relacionades

En aquest sentit, la junta electoral del Col·legi ha procedit a declarar guanyadora la candidatura amb el nom «Padrós 2021, professionalisme».

Padrós renova així per quatre anys més, amb un equip de 20 professionals, entre ells l’anestesiòloga Elvira Bisbe com a vicepresidenta primera i el doctor de medicina comunitària Jaume Sellarès de vicepresident segon.

Temes:

Médicos