De 86 anys

Mor un home ofegat a la platja de Tarragona

Es tracta de la desena víctima mortal a les platges catalanes des que va començar la campanya el 15 de juny

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital     Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Tresllat en ambulancia d un dels residents a l hospital Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts

Un home de 86 anys d’edat i de nacionalitat espanyola ha mort aquest matí a la Platja Llarga de Tarragona (Tarragonès). L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 11.43 hores d’aquest matí. Segons les informacions dels testimonis, l’home hauria sigut rescatat de l’aigua pels socorristes de la platja.

Al lloc es van desplaçar tres unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que immediatament van començar les maniobres de reanimació, tot i que finalment han resultat infructuoses.

La Platja Llarga de Tarragona disposa de servei de vigilància i en el moment dels fets feia onejar la bandera verda.

Notícies relacionades

Es tracta de la desena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el 15 de juny passat.

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura possible, aquelles que estiguin vigilades.