Violència extrema

Identificat el presumpte agressor d’un infermer al metro de Madrid

  • El jove, que s’ha canviat el color dels cabells per evitar ser reconegut, va colpejar el sanitari, que ha perdut part de la visió d’un ull, quan li va demanar que es posés la mascareta

barcelona/aq.jpg

barcelona/aq.jpg

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha identificat i detingut l’home que va agredir un sanitari dijous passat al metro de Madrid perquè li va demanar que es posés la mascareta. L’infermer ha perdut part de la visió d’un ull a causa del fort cop a la cara. Es tracta d’un jove de 19 anys a qui s’atribueix un delicte de lesions greus, ha informat la policia en una nota de premsa.

La detenció ha tingut lloc al madrileny barri de Villaverde quan l’ara detingut anava al seu domicili a recollir algunes coses personals per, probablement, amagar-se en una altra banda.

També s’havia canviat el color dels cabells i fins i tot amagava les seves arracades per evitar ser reconegut.

Fonts policials han indicat a Efe que el jove és d’origen colombià i té antecedents per delictes contra el patrimoni i receptació.

La detenció ha sigut possible gràcies que aquest dilluns una persona ha anat als jutjats per declarar que coneixia el presumpte agressor i aportar les seves dades personals.

Els fets van tenir lloc dijous passat a la nit a l’estació d’Alto del Arenal de la línia 1 del metro de Madrid, segons han confirmat a Europa Press fonts del suburbà madrileny.

Un infermer va rebre un fort cop a la cara per part d’un home després de demanar-li que es posés la mascareta, obligatòria al transport públic. Com a conseqüència de l’impacte a l’ull, el sanitari va haver de ser traslladat fins a l’Hospital 12 de Octubre per ser atès.

Notícies relacionades

El presumpte autor del cop va abandonar el vagó després de dir-li a l’infermer: «Tant de bo et moris, gilipolles», segons el vídeo dels fets, que ha sigut difós per les xarxes socials.

La Policia Nacional havia demanat col·laboració ciutadana per mirar de localitzar el presumpte autor de l’agressió.