A BARCELONA

Detingut per robar dotze vegades en un mes en una drogueria i una farmàcia de Gràcia

  • El presumpte lladre acumula 17 antecedents per delictes violents

Detingut per robar dotze vegades en un mes en una drogueria i una farmàcia de Gràcia

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre multireincident per sis robatoris violents i tres furts en una mateixa drogueria i tres robatoris més en una farmàcia del districte barceloní de Gràcia des de principis del mes de juny. La policia catalana ha informat aquest diumenge que el jutge ha enviat a la presó el lladre, que acumula 17 antecedents per delictes violents i a qui s’atribueixen, així mateix, dos robatoris més al districte de Sarrià, i a una altra persona també detinguda que, pel que sembla, l’acompanyava de manera puntual en algun dels seus robatoris.

Notícies relacionades

El passat dia 14, els Mossos van rebre un avís d’una drogueria del carrer Còrsega, que pertany a la mateixa cadena que havia patit els robatoris a Gràcia, informant que el vigilant de seguretat tenia retinguda una persona que acabava de cometre un robatori a la botiga. Els Mossos, que anaven rere del lladre després de les denúncies presentades pels dos establiments de Gràcia que van patir els primers robatoris, van comprovar que es tractava de la mateixa persona.

Fins a 12 ocasions

El lladre havia robat fins a dotze ocasions en una drogueria del carrer Roger de Flor i en una farmàcia de la ronda General Mitre, amb un modus operandi similar: la primera vegada amenaçava i intimidava de manera verbal els empleats, de manera que en les seves següents ‘visites’ podia robar fàcilment, aprofitant-se de la por que havia generat en ells. El delinqüent, que havia arribat a entrar a robar fins a dues ocasions al mateix establiment el mateix dia, s’emportava productes que després revenia per comprar droga. Segons els càlculs dels propietaris, de la drogueria es va emportar productes per valor de 1.100 euros, i de la farmàcia, valorats en 700 euros.