Educació superior

Consulta la primera assignació per al curs universitari 2021-2022

Els estudiants, a l’espera que es coneguin les notes de tall, ja poden saber en quin grau i universitat han entrat en funció de les seves preferències

A1-114126959.JPG

A1-114126959.JPG / Ferran Nadeu (EPC)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les notes de tall per a l’accés a la universitat del curs 2021-2022 es faran públiques el pròxim dimecres, però els estudiants, que esperen conèixer quin serà el seu futur, ja poden saber a partir d’aquest dilluns si han pogut accedir al grau i universitat que havien reclamat en la seva llista de preferències. N’hi ha prou d’entrar al portal d’Universitats per realitzar la comprovació. No s’informa sobre les notes de tall però l’interessat sí que pot assegurar-se de si s’han complert les seves expectatives. És a dir, si estudiarà el que vol.

Una vegada conegudes les notes de tall, els estudiants, que van conèixer les seves notes el 23 de juny, dos dies abans del previst, tindran cinc dies, fins al 18 de juliol, per efectuar el tràmit d’assignació definitiva, ja que molts decideixen canviar les preferències que van aportar en la seva petició inicial. La matriculació dels assignats en primera preferència es realitzarà entre el 15 i el 20 de juliol.