A Marbella

Detingut José ‘El Francès’ per agredir la seva exparella

  • El cantant ha empès la seva excompanya sentimental, que s’ha lesionat el colze en la caiguda

Detingut José ‘El Francès’ per agredir la seva exparella
1
Es llegeix en minuts

El cantant José ‘El Francès’ ha sigut detingut aquesta tarda a Marbella (Màlaga), segons ha pogut confirmar Efe amb fonts pròximes a la investigació. L’artista, nascut a França (Montpelier 1971), es trobava a casa de la seva exparella en aquesta turística ciutat malaguenya quan s’ha produït l’incident que n’ha motivat la detenció. Després de mantenir una discussió, el cantant ha empès presumptament la seva excompanya sentimental, que hauria ensopegat amb un esglaó i caigut, cosa que li hauria provocat una lesió al colze, segons les fonts referides.

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc la tarda d’aquest diumenge quan l’exparella de José ‘El Francès’ es va posar en contacte amb la sala del 092 per denunciar la suposada agressió, segons ha publicat el diari ‘Málaga Hoy’.

Després d’almenys dues trucades a aquest servei, agents de la Policia Local es van personar al domicili de l’excompanya de l’artista, que ha sigut detingut com a presumpte autor d’una agressió masclista i posat a disposició de la Policia Nacional.

Temes:

Masclisme