On Catalunya

A Girona i Tarragona

Moren dos homes ofegats a les platges de l’Escala i de Creixell

Imagen de recurso de una ambulancia.

Imagen de recurso de una ambulancia. / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts

Dos homes han mort en platges catalanes, les primeres víctimes d’aquesta temporada. Un home de 86 anys i de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia ofegat mentre es banyava a la platja del Rec del Molí de l’Escala. L’avís al telèfon d’emergències 112 ha rebut a les 11.58 hores informant que un home es trobava inconscient a l’aigua. Ràpidament s’han desplaçat al lloc una unitat terrestre i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que ha estat fent les maniobres de reanimació i que finalment ha resultat infructuós. La platja del Rec del Molí no disposa de servei de vigilància.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius dels Mossos i de la Guàrdia Civil, que s’encarreguen de les diligències.

Notícies relacionades

Així mateix, a les 12.37 h s’ha rebut un nou avís al telèfon d’emergències 112 indicant que un home tenia problemes a l’aigua a la platja de Creixell, a prop del Club Nàutic. En aquest cas es tracta d’un home de 59 anys i de nacionalitat espanyola, el qual ha sigut atès per tres unitats terrestres del SEM, que han realitzat les maniobres de reanimació sense èxit. En el moment de l’ofegament hi havia actiu el servei de vigilància de la platja. Fins al lloc s’han desplaçat efectius dels Mossos i de la Guàrdia Civil, que es fa càrrec de les diligències.

Es tracta de les dues primeres víctimes mortals d’aquest estiu a les platges catalanes.

Temes:

Platges Ofegats