Aquest divendres

Mor un motorista a Viladecans i una automobilista a Tordera

Amb aquestes víctimes, són 47 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreteres de Catalunya

Imagen de recurso de una ambulancia.

Imagen de recurso de una ambulancia. / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres morts a les carreteres catalanes en poques hores. El conductor d’una motocicleta ha mort aquest divendres de matinada en un accident de trànsit a la C-32, a l’altura de Viladecans (Barcelona). Segons informa el Servei Català de Trànsit, el vehicle ha sortit de la via per causes que s’estan investigant.

L’accident ha tingut lloc al punt quilomètric 51 de la C-32 en sentit Sant Boi.

Notícies relacionades

A més, una dona ha perdut la vida en un altre accident de trànsit a la N-II a Tordera (Maresme). Aquest últim sinistre ha tingut lloc a les 06.56 hores al quilòmetre 685 de la via esmentada, en sentit Blanes. Per causes que s’estan investigant, el turisme ha sortit de la via. La víctima és S.A.F., de 32 anys i veïna de Sant Hilari Sacalm.

Es tracta de la tercera víctima mortal en accident de trànsit en les últimes hores, després que cap a les 23.00 hores d’aquest dijous morís una altra conductora en un xoc frontal. En aquest cas, la víctima era una mossa que tornava a casa i que ha topat amb un conductor ebri i sense carnet que ha fugit.