Argument desviat

Calvo, sobre la pujada de la llum: el «gran tema» no és a quina hora es posa la rentadora, sinó qui la posa

  • La vicepresidenta precisa que «hi ha unes estadístiques que diuen que, factura de la llum a part, continuem posant-la majoritàriament nosaltres i planxant majoritàriament nosaltres»

Calvo, sobre la pujada de la llum: el «gran tema» no és a quina hora es posa la rentadora, sinó qui la posa

Efe / Pedro Puente Hoyos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicepresidenta primera del Govern, Carmen Calvo, ha assegurat aquest dimecres que el «gran tema» no és a quina hora es posa la rentadora, sinó que qui la posa i qui planxa.

Calvo ha fet aquestes afirmacions durant la seva intervenció al Fòrum de la Cadena SER a Cantàbria i responia una pregunta sobre si, ara que s’ha acabat el toc de queda per la pandèmia, se n’ha establert un altre a les dotze de la nit per posar la rentadora i evitar així pagar més en la factura elèctrica.

Calvo ha respost que és una virtut dels espanyols afrontar amb ironia qualsevol situació. Però ha precisat que moltes dones estarien disposades a pensar «no a quina hora es posa la rentadora o es planxa, sinó qui planxa i posa la rentadora, que és el gran tema».

I en aquest mateix sentit ha reiterat: «El gran tema és qui ho està fent això, perquè hi ha unes estadístiques que diuen que, factura de la llum a part, continuem posant-la majoritàriament nosaltres i planxant majoritàriament nosaltres».

Ironia

Notícies relacionades

«Per afegir una mica més d’ironia a l’assumpte, el gran tema és a veure qui posa això i qui planxa a l’hora que li toqui planxar», ha recalcat.

No obstant, ha apuntat que la «notícia important» és que la factura de la part fixa es va abaratir gairebé en un 3% i que els plans en matèria d’energies netes i renovables del Govern van «vent en popa» i permetran continuar avançant en la rebaixa de la factura de la llum.