A Laviana

Detingut per matar la seva dona d’un tret a Astúries

L’homicidi va ser comunicat per un fill de la parella, de 20 anys, i l’home es va entregar poc després

1
Es llegeix en minuts

Setmana tràgica quant a violència masclista, després dels crims de Creixell i Corbera. La Guàrdia Civil ha detingut un home de 51 anys com a presumpte autor de la mort de la seva dona, de 48, d’un tret a la localitat asturiana de Pola de Laviana. Els fets van passar cap a les 4.20 hores de la passada matinada en un pis ubicat al número 3 del carrer Puerto de Tarna, han afegit fonts pròximes a la investigació.

L’homicidi va ser comunicat per un fill de la parella, de 20 anys, i l’home es va entregar poc després. Els serveis mèdics traslladats a la vivenda tan sols van poder certificar la mort de la dona, a les 4.45 hores. Els investigadors no tenen constància que la dona hagués interposat denúncies prèvies per violència de gènere i l’home tampoc consta a la base de dades del sistema VioGén.

Notícies relacionades

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere està obtenint dades del presumpte assassinat masclista, que seria el primer que es registra aquest any a Astúries.

Si es confirma, la xifra de dones assassinades a Espanya per violència masclista ascendiria a 13 el 2021, cinc de les quals, en l’última setmana, i a 1.091 des del 2003