Quatre boxes

La vacunació al Camp Nou comença el 27 de maig

L’espai tindrà una capacitat de vacunació de 2.500 dosis setmanals i estarà obert tres setmanes

La vacunació al Camp Nou comença el 27 de maig
1
Es llegeix en minuts

La vacunació massiva al Camp Nou serà possible a partir del dijous 27 de maig. Així ho ha anunciat aquest dimecres Salut. Aquell dia obriran quatre boxes de vacunació en un espai que funcionarà de dilluns a divendres al matí, tindrà una capacitat de vacunació de 2.500 dosis setmanals i estarà obert tres setmanes. Es preveu que hi puguin haver quatre boxes de vacunació.

L’entrada per als vianants habilitada serà per a l’accés 20, situat al carrer d’Elisabeth Eidenbenz, i també s’ofereix la possibilitat de poder accedir-hi en vehicle per a l’accés 1, situat a l’avinguda de Joan XXIII, acreditant cita prèvia de vacunació.

La coordinació assistencial del punt de vacunació serà de l’Hospital Clínic, que hi aportarà el personal mèdic i d’infermeria, així com de l’atenció primària del CAPSBE i del CAP Sarrià, que hi aportaran els professionals administratius per al registre i l’atenció al ciutadà.

Notícies relacionades

El 23 de març, la consellera de Salut, Alba Vergés, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, ja van acordar obrir el punt de vacunació Sala Berlín-Camp Nou FC Barcelona. Aquestes últimes setmanes els tècnics del Departament de Salut i del Barça han treballat per buscar la millor ubicació.

Des del primer moment, Salut va treballar amb aquesta possibilitat, no tant des d’un punt de vista d’un espai massiu, sinó per tenir un punt emblemàtic que serveixi perquè la ciutadania es conscienciï sobre la necessitat de vacunar-se, segons informa el departament en una nota.