RESTRICCIONS PEL COVID

La Generalitat s’oblida per «error» de canviar en el DOGC el tancament municipal pel comarcal

1
Es llegeix en minuts
Manuel Vilaseró
Manuel Vilaseró

Periodista

ver +

En la resolució sobre la restriccions per la Covid que publica el matí d’aquest dissabte el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya es manté per «error» el tancament per municipis que en realitat passarà a ser comarcal a partir de dilluns. Fonts de la Conselleria de Salut han indicat que l’error es corregirà aquesta tarda. Per tant, no tindrà cap efecte en la planificació prevista.

Notícies relacionades

En l’actual versió, en el punt tres, dedicat a la limitació de la mobilitat dins del territori de Catalunya, l’apartat 1 estableix «queda limitada l’entrada i sortida de persones de cada municipi», quan en realitat ha de dir que «queda limitada l’entrada i sortida de persones de cada comarca». Aquestes fonts no han precisat a quina hora es corregirà l’error.

La lleu millora de l’evolució epidemiològica del coronavirus a Catalunya ha fet que el Govern modifiqués el seu pla de desescalada inicial i suavitzés les restriccions a partir del dilluns 8 de febrer i durant 14 dies. A més de passar del tancament municipal al comarcal, a partir de dilluns s’allarga una hora l’obertura de la restauració en els dos torns que actualment estan permesos.