El bisbe de Mallorca es vacuna contra el coronavirus en un geriàtric

El prelat, de 73 anys, va aprofitar la injecció de dosis en el personal sociosanitari d’un geriàtric

El bisbe de Mallorca es vacuna contra el coronavirus en un geriàtric
1
Es llegeix en minuts

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, es va vacunar contra la Covid-19 aprofitant la sessió de vacunació en la residència per a sacerdots jubilats del carrer Sant Bernat de Palma, situat just darrere de la catedral de Mallorca. El prelat, segons van confirmar fonts del Bisbat, va aprofitar la sessió de vacunació del personal sociosanitari que treballa en el geriàtric per a cures perquè li administressin la vacuna, informa el ‘Diario de Mallorca’, del grup Prensa Ibérica.

Taltavull compta amb 73 anys i no entrava dins dels casos prioritaris que marca el protocol de vacunació. A més, tampoc resideix en el centre residencial per a sacerdots, ja que la seva residència és el palau Episcopal. Si bé des del Bisbat no es va informar de forma oficial de la vacunació del bisbe de Mallorca, el mateix Sebastià Taltavull ho ha reconegut en algunes reunions de sacerdots que ha mantingut en les últimes setmanes. L’argument exposat pel prelat és que és una persona que per la seva tasca està en contínua exposició per ser infectat, ja sigui en els oficis religiosos com en l’agenda diària, quan s’entrevista amb un gran nombre de persones.

Notícies relacionades

«Vaig pensar que donava exemple al vacunar-me», ha declarat el bisbe Sebastià Taltavull a ‘Diario de Mallorca’, després de la polèmica suscita per haver rebut la primera dosi anti-Covid el 5 de gener passat.

La polèmica del bisbe de Mallorca s’uneix a la picaresca d’alguns polítics de la Península i càrrecs directius del Servei de Salut de Balears que es van vacunar sense ser persones que estan en la primera línia de lluita contra la Covid-19.