Madrid

Així és l’edifici parroquial que ha patit l’explosió: la vivenda dels capellans

  • Adverteixen que «hi ha una persona laica» que es trobava en una de les plantes de l’edifici i que «no es localitza»

Així és l’edifici parroquial que ha patit l’explosió: la vivenda dels capellans
1
Es llegeix en minuts

L’edifici del carrer de Toledo número 98, a Madrid, on s’ha produït una forta explosió aquest dimecres, 20 de gener, minuts abans de les tres de la tarda, és un edifici de la parròquia de La Virgen de la Paloma on viuen els sacerdots. Segons fonts de l’Arquebisbat, es tracta d’un edifici de la parròquia. A més, la mateixa parròquia ha confirmat, a través de Twitter, que on s’ha produït l’explosió són els salons i la vivenda dels sacerdots.

Notícies relacionades

«Demanem que reseu perquè no hi hagi víctimes. Són els salons i la vivenda dels sacerdots de la parròquia. Els sacerdots estan atesos pel Samur i fora de perill», remarca la parròquia. A més, adverteixen que «hi ha una persona laica» que es trobava en una de les plantes de l’edifici i que «no es localitza».

L’arquebisbat ha concretat que l’edifici és annex al temple i s’hi ubiquen dos pisos dels sacerdots, diversos locals parroquials i de Càritas, i precisen que «ha quedat destrossat». «Dos dels sacerdots estan bé i un ha sigut traslladat a l’hospital», afegeixen. 

Temes:

Madrid