Violència al Baix Llobregat

quatre detinguts per l’atac a una patrulla dels Mossos a Pallejà | Vídeo

Els vídeos mostren com els nois llancen objectes contra els agents fins que es dispersen quan arriben reforços

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre joves, dos menors, que presumptament van participar ahir a la nit, amb un grup d’uns 60 joves, en una agressió als agents d’un cotxe patrulla de la policia catalana a Pallejà (Baix Llobregat). Segons han confirmat a Efe aquest diumenge fonts dels Mossos d’Esquadra, els dos menors han sigut detinguts acusats de desordres públics i atemptat a agents de l’autoritat, ja que, segons la policia, van ser els principals protagonistes dels incidents. La policia catalana també ha identificat i sancionat diversos joves més per incomplir les mesures sanitàries imposades contra la Covid-19.

Els fets van tenir lloc dissabte cap a les 21.00 hores, quan la policia local de Pallejà era al carrer Joan Maragall de la localitat, on alguns joves estaven incendiant uns contenidors. Després de ser increpats per un grup de joves, els agents de la policia local van demanar recolzament als Mossos d’Esquadra.

Quan la primera dotació de la policia catalana va arribar al lloc dels fets, els joves van començar a insultar i llançar objectes contundents, com pedres, contra el cotxe de la policia i als agents i no es van dispersar fins que no va arribar una segona patrulla.

Notícies relacionades

Els vídeos gravats per telèfons mòbils dels veïns i que han circulat per les xarxes socials mostren com els joves, que també claven puntades de peu als retrovisors del cotxe patrulla dels Mossos, insulten els agents i un d’ells crida «benvinguts a Pallejà, cabrons». També se senten insults com «subnormals».

Els fets, que es van saldar sense cap ferit, van provocar danys materials al cotxe dels Mossos, que continuen investigant els fets i no descarten més detencions.