Arrestat l’home que va agredir amb àcid la seva exnòvia

Arrestat l’home que va agredir amb àcid la seva exnòvia
1
Es llegeix en minuts

‘El Melillero’, buscat des de dimarts passat com a presumpte autor de l’atac amb àcid a la seva exparella i una amiga a Cártama (Màlaga) ha sigut detingut aquesta nit pel dispositiu policial que el buscava des de dimecres, quan va aconseguir arribar a Mijas després d’una persecució iniciada a Las Pedrizas i fugir a peu, informa ‘La Opinión de Málaga’, del grup Prensa Ibérica.

Segons fonts policials, el fugitiu ha sigut localitzat en una moto a la carretera que uneix Coín i La Cala de Mijas, a l’altura d’Entrerríos. Pel que sembla, el vehicle li ha fallat i ha tornat a emprendre la fugida a la carrera, tot i que finalment l’han encerclat i arrestat.

Notícies relacionades

La Sandra, l’exparella d’‘El Melillero’, que va rebre la pitjor part de l’agressió amb àcid, es troba molt greu a la unitat de cures intensives de l’Hospital Virgen del Rocío, a Sevilla, amb cremades profundes al 45% del cos i té «afectades» les vies respiratòries per la inhalació dels vapors de l’àcid. La jove té 26 anys i havia sortit uns mesos amb el seu agressor.

L’amiga que l’acompanyava, Cristina, ingressada a l’Hospital Regional de Màlaga, té afectat el 25% de la superfície corporal i està «estable», tot i que necessitarà «cirurgia i alguns trasplantaments de pell».