EL PETIT TÉ ANTICOSSOS

Un nounat d'Osca dona positiu en una PCR i negatiu en la segona

La mare del nadó tenia coronavirus quan va ingressar per donar a llum i els metges volien saber si havia pogut transmetre-li el virus a través de la placenta o a través de la respiració instants després de néixer

zentauroepp47023889 sociedad mujer embarazada generico200916134759

zentauroepp47023889 sociedad mujer embarazada generico200916134759

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nadó nascut a l’Hospital San Jorge d’Osca i que en un primer moment va donar positiu en la Covid-19 res més sortir del ventre de la seva mare ha donat negatiu en una segona PCR que se li ha practicat, però ha donat positiu en IgG, cosa que significa que ja va néixer amb anticossos, han confirmat fonts del Govern aragonès.

La mare del nadó, que va néixer divendres, tenia coronavirus quan va ingressar a l’hospital d’Osca per donar a llum, i el nen va donar positiu en la prova que se li va fer moments després. Es va decidir fer-li una altra prova que ha donat negatiu, tot i que en una prova serològica s’ha determinat que el petit té anticossos de coronavirus.

Notícies relacionades

L’equip sanitari vol determinar si la mare va poder transmetre-li el virus a través de la placenta, mentre estava embarassada, cosa que faria del cas un dels pocs que s’han produït al món, o si es va produir ja a l’exterior.

Sembla que el primer cas al món d’una possible transmissió a través de la placenta es va donar el mes de març passat en un hospital de París, on la mare, que es va infectar per covid en l’última fase del seu embaràs, va ser sotmesa a una cesària d’urgència.