A la Ribera d'Ebre

Controlat l'incendi forestal de Tivissa que crema des d'ahir

Detingut un veí del municipi de 26 anys com a presumpte autor de l'incendi per la crema de restes vegetals

elqffqvxyaexwbo

elqffqvxyaexwbo

1
Es llegeix en minuts

Els Bombers han donat per controlat l’incendi forestal que crema des de dilluns al migdia a la serra de Tivissa, a la Ribera d’Ebre. Un total de 10 dotacions terrestres continuen treballant aquest dimarts al matí per extingir-lo esperant que afluixi el vent que ha condicionat el comportament del foc des que es va originar.

Els Agents Rurals van determinar que l’incendi s’havia originat per una negligència durant unes cremes agrícoles i els Mossos van detenir un veí de Tivissa, de 26 anys, britànic, com a presumpte autor d’un delicte d’incendi forestal per imprudència greu, que ha passat aquest dimarts a disposició del jutjat de Falset, de forma telemàtica.

Notícies relacionades

L’estratègia dels efectius d’extinció ha sigut prioritzar en un primer moment els dos flancs, amb els mitjans aeris al flanc dret i els terrestres a l’esquerra, per poder estabilitzar el cap de l’incendi i la part alta del flanc dret. Els Bombers van demanar als veïns de Tivissa i Ginestar no accedir ni als camins ni a les zones pròximes a l’incendi.

L’avís del foc es va rebre dilluns a les 13.02 hores. L’incendi se situa al paratge de Cantarells.