EL CORONAVIRUS A CATALUNYA

El Govern assegura que hi haurà cavalcades de Reis «Seria impensable no tenir-les»

La consellera Ponsa avança que una comissió treballa per donar pautes als ajuntaments

foto 3592062

foto 3592062

1
Es llegeix en minuts
ACN

Hi haurà cavalcades de Reis a Catalunya. «Seria impensable no tenir-les», ha remarcat la consellera de Cultura, Àngels Ponsa, que ha avançat que el Govern ja treballa perquè sigui així malgrat la pandèmia. «En aquests moments estem treballant perquè hi hagi cavalcades de Reis. No s’entendria que no n’hi hagués», ha assenyalat Ponsa en una entrevista amb l’agència ACN.

La consellera assegura que els catalans podran disfrutar d’aquesta festa perquè «seria impensable no tenir-la». Una comissió s’encarrega d’elaborar unes pautes genèriques que es transmetran als ajuntaments  perquè les adaptin a la realitat dels seus municipis. «És clar que els Reis han de passar», insisteix Ponsa, que destaca que la cultura és un sector «molt creatiu i imaginatiu» que «trobes solucions als problemes».

Notícies relacionades

«Hem de mirar com ho farem, però segur que les farem». Sobre les pautes amb què s’està treballant, la consellera de Cultura ha apuntat que potser aquest any, atesa la situació, les cavalcades, en lloc de passar a determinades hores, podrien fer-ho amb un «tram horari més ampli, fer-les en espais més amplis i amb els espectadors a més distància».

Altres celebracions nadalenques

Ponsa també s’ha pronunciat sobre altres activitats nadalenques, com els Pastorets i els concerts de Nadal. Ha dit que es podran fer i que el sector està elaborant propostes «interessantíssimes» i molt pensades. «Tothom està pensant com ens hem de reinventar», ha assenyalat la consellera.