operació de la guàrdia civil

Detingut a Barcelona un expolicia colombià buscat per assassinat

L'exagent va acoltellar en un intent de robatori una activista social del seu país d'origen

la guardia civil detiene en barcelona a un ex policia colombiano acusado del homicidio de una mujer / periodico

1
Es llegeix en minuts

La unitat especial de la Guàrdia Civil especialitzada en la recerca i captura de fugits de la justícia va detenir a finals de setembre a Barcelona un expolicia colombià acusat de matar una dona al seu país en un cas que allà va captar l’atenció dels mitjans de comunicació perquè la víctima era molt coneguda per la seva intensa tasca social.

L’acusat, de 34 anys, va ser policia a la ciutat d’Obando durant 14 anys. Aquesta experiència, segons la Guàrdia Civil, li ha permès burlar-se durant mesos del cèrcol dels agents des que es va saber que havia escapat amb destinació a Espanya.

Pis vigilat

Notícies relacionades

El maig del 2019, M. T. A. va entrar al domicili de la dona per buscar-hi diners i joies. Ella el va sorprendre i el policia la va acoltellar mortalment. Va començar llavors una fugida en la qual va passar per Seseña (Toledo), Barcelona, on va buscar protecció i refugi en cases de coneguts i familiars, i Palma de Mallorca, on se sospita que va passar nou mesos. Al final, va decidir tornar a Barcelona. Va passar per un dels pisos que la Guàrdia Civil tenia sota vigilància i així es va poder procedir a la seva detenció.