Quatre captaires francesos guanyen 50.000 euros amb un 'rasca i guanya' regalat

Els quatre, d'uns 30 anys, s'han dividit el premi a parts iguals, per la qual cosa cadascú ha cobrat 12.500 euros

loteria

loteria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quatre captaires han guanyat aquesta setmana 50.000 euros en un ‘rasca i guanya’ que els va regalar un ciutadà de Brest, al nord de França, a la porta d’un estanc en què estaven demanant almoina.

«Estaven demanant amb la mà estesa a prop de la mitjanit quan un client que sortia de l’establiment va decidir donar-los la seu butlleta d’un euro», ha publicat en un comunicat l’empresa pública d’apostes i loteries (FDJ) francesa.

La FDJ ha destacat la sorpresa d’aquestes quatre persones quan han descobert que no havien guanyat un premi de cinc euros, sinó de 50.000.

Notícies relacionades

Els quatre, d’uns 30 anys, s’han dividit el premi a parts iguals, per la qual cosa cadascú ha cobrat 12.500 euros. La revista ‘Closer’ destaca que la prioritat dels premiats és anar-se’n de Brest.

La seva victòria, no obstant, està molt lluny de la grossa de 157 milions d’euros, el tercer més gran de la FDJ, guanyat en el sorteig de l’Euromilions a Alsàcia a principis de setembre per una parella de 40 anys que va protagonitzar les portades de tots els diaris francesos.