al barri de Pubilla Cases

Desmantellen un cultiu de marihuana al soterrani d'un local de l'Hospitalet

Els agents han intervingut més de cinc quilos d'aquesta droga, valorada en uns 28.000 euros, llesta per vendre

En l'operació s'ha detingut el presumpte responsable de la plantació, un home de 42 anys

marihuana / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) han desmantellat un cultiu de marihuana al soterrani d’un local comercial del municipi i han intervingut més de cinc quilos d’aquesta droga, valorada en uns 28.000 euros, llesta per vendre. 

En un comunicat, la policia catalana informa aquest dimecres que en l’operació s’ha detingut el presumpte responsable de la plantació, un home de 42 anys. 

La investigació va arrencar durant la quarta setmana del mes de setembre, quan la Policia Local va rebre queixes dels veïns per les fortes olors de marihuana que sortien d’un edifici del barri de Pubilla Cases. 

Els investigadors van fer diverses comprovacions i van detectar que les olors procedien de l’interior d’un local comercial en desús. 

Durant la inspecció conjunta del local es va localitzar un soterrani, al qual s’accedia a través d’una trapa al terra, on els agents van trobar restes de centenars de testos, una instal·lació de ventilació, il·luminació artificial i més de cinc quilos de marihuana. 

Notícies relacionades

Els agents van identificar el presumpte responsable del cultiu, que va ser aturat el passat dia 28 i que va quedar en llibertat després de prestar declaració davant els Mossos. 

La policia catalana ha assenyalat que la investigació continua oberta i no descarta més detencions.