mesura estricta

L'Escala tanca els parcs infantils

L'alcalde, Víctor Puga, justifica la mesura per «ser coherents amb l'esforç que fan de portes endins els centres educatius»

lescala

lescala

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de l’Escala ha decidit tancar, a partir d’avui i de manera temporal, els parcs infantils del municipi a fi de «minimitzar els riscos de contagi i transmissió del coronavirus». Així ho ha exposat el seu alcalde, Víctor Puga, a través del seu perfil de Facebook.

Notícies relacionades

Coincidint amb la tornada a l’escola i les noves mesures imposades als diferents centres educatius, l’alcalde creu que «no té sentit que al centre es prenguin totes les mesures de seguretat i prevenció i just al sortir del centre la concentració excessiva dels espais lúdics posi en perill l’esforç fet» i és per això que defensa «ser coherents amb l’esforç que fan de portes dins els centres educatius».

En definitiva, es tracta d’una mesura que, segons Puga, «prioritza no alterar el correcte funcionament del curs escolar i la salut dels treballadors dels centres i les famílies» i demana «comprensió i paciència» en aquest context d’excepció.