mesura de detecció

Els cribratges massius arriben a Trinitat Vella

Demà dissabte, a les 10.00 hores, es faran tests a la plaça dels Drets dels Infants

GRAFCAT461. Ripollet (BARCELONA), 5/8/2020.- La Generalitat de Catalunya siguió este jueves en la población de Ripollet (Barcelona) un cribado masivo y voluntario, puerta a puerta, comercio a comercio, para detectar positivos y evitar que se extiendan los brotes observados en barrios de ciudades de la comarca del Vallés Occidental. EFE/ Enric Fontcuberta

GRAFCAT461. Ripollet (BARCELONA), 5/8/2020.- La Generalitat de Catalunya siguió este jueves en la población de Ripollet (Barcelona) un cribado masivo y voluntario, puerta a puerta, comercio a comercio, para detectar positivos y evitar que se extiendan los brotes observados en barrios de ciudades de la comarca del Vallés Occidental. EFE/ Enric Fontcuberta / Enric Fontcuberta (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segueixen els cribratges massius de Covid-19 la població barcelonina. Tal com es va anunciar, després del Raval, aquest mateix dimarts, ara toca Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu. Dia i hora: demà, dissabte, a les 10.00 hores a la plaça dels Drets dels Infants. Es tracta d’una iniciativa conjunta del departament de Salut de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

Notícies relacionades

Com ja es va fer a Torre Baró, aquesta mesura es pren per detectar positius asimptomàtics en barris amb altíssimes taxes de contagis de la ciutat. L’objectiu del cribratge és aconseguir una «ràpida identificació» dels positius i aïllar els contactes

Per exemple, la incidència per cada 100.000 habitants entre el 22 de juny i el 26 d’agost ha sigut de 1.442 casos a Trinitat Vella. A Torre Baró, de les 835 proves realitzades en població asimptomàtica, es van detectar un 2,75% de positius.