Va ser albirada fa dos dies

Un helicòpter de la Guàrdia Civil s'uneix a la cerca de la pantera negra vista a Granada

Dimarts, un home va veure l'animal a prop del seu cotxe, a prop de la localitat de Ventas de Huelma

black-panther-3466399 1920

black-panther-3466399 1920

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de policia ajudats per un helicòpter rastrejaven aquest dimecres una zona pròxima a un poble al sud d’Espanya, on els veïns diuen haver albirat una pantera negra en llibertat.

Dimarts, un home va veure l’animal a prop del seu cotxe, a prop de la localitat de Ventas de Huelma. Uns experts que van estar buscant per la zona van trobar empremtes que semblen ser de pantera, va dir en un comunicat l’ajuntament del poble, situat a prop de Granada.

El consistori va afegir que diverses patrulles de la Guàrdia Civil, ajudades per un helicòpter dotat de cambra tèrmica, estaven rastrejant la zona per capturar l’animal, albirat per altres veïns.

Activitat nocturna

«Aquest animal té molta activitat nocturna i mai se sap com pot reaccionar, així que demanem sisplau que s’eviti sortir durant la nit», va dir l’ajuntament en el seu comunicat.

Un portaveu local de la Guàrdia Civil va confirmar que diversos agents estan buscant l’animal a prop d’aquest poble de 600 habitants, si bé de moment no tenen «constància» de l’existència del felí.

Notícies relacionades

L’origen de l’animal és un misteri, ja que segons fonts policials no es té constància que ningú a la zona posseeixi una pantera.

Al març, la policia espanyola es va mobilitzar quan els va arribar la notícia que podia haver-hi un lleó en llibertat al costat de la localitat de Molina de Segura (sud), tot i que al final va resultar ser un gos amb una tallada de cabells similar a la d’un lleó.

Temes:

Granada Animals