BALANÇ TRÀGIC

Dos morts en accidents de trànsit a Riudoms i Badalona

Una moto que anava contra direcció ha xocat contra un cotxe a la ronda B-20

Detingut per homicidi imprudent i per conduir ebri l'implicat en el sinistre de la TV-3141

17/04/2020 Dos técnicos del Sistema de Emergencias Médicas (SEM) de la Generalitat de Cataluña mueven una camilla junto a una ambulancia durante un servicio y limpieza de EPIs, en Barcelona/Catalunya (España) a 19 de abril de 2020.

17/04/2020 Dos técnicos del Sistema de Emergencias Médicas (SEM) de la Generalitat de Cataluña mueven una camilla junto a una ambulancia durante un servicio y limpieza de EPIs, en Barcelona/Catalunya (España) a 19 de abril de 2020. / Pau Venteo - Europa Press (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Dos homes, un de 28 anys i un altre de 45, han mort aquest diumenge de matinada en dos accidents de trànsit registrats als municipis de Riudoms (Tarragona) i Badalona (Barcelona). Aquestes víctimes eleven a 77 les persones mortes aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

L’accident de Badalona s’ha produït cap a les 02.30 hores de la matinada, quan una moto que circulava en direcció contrària ha xocat frontalment contra un cotxe al quilòmetre 19,5 de la ronda B-20, al seu pas per Badalona. A conseqüència de l’impacte, del qual s’investiguen les causes, ha mort el conductor de la moto, B.E.A.A., de 45 anys i veí de Badalona.

Notícies relacionades

Prèviament, a les 00.05 hores, s’ha registrat un altre accident al quilòmetre 4,8 de la carretera TV-3141, a la comarca tarragonina del Baix Camp. En aquest punt, un vehicle ha sortit de la via i ha bolcat, un accident en què ha mort el passatger que ocupava el seient del copilot del cotxe. Es tracta de J.M.H.D., de 28 anys i veí de Reus (Tarragona).

El conductor del vehicle, que ha sigut traslladat en estat menys greu a l’hospital Sant Joan de Reus, ha sigut detingut pels Mossos per homicidi per imprudència greu i per conduir ebri. L’arrestat, de 32 anys i veí de Reus, conduïa amb una taxa d’alcohol superior a 0,60 mg/l.