investigació oberta

A la presó per tres estrebades a Barcelona des d'una moto

L'home, de 40 anys, utilitzava una muntura robada i tenia el carnet suspès

mossos

mossos / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 40 anys, que ja ha ingressat a la presó per ordre judicial, acusat de cometre almenys tres robatoris pel mètode de l’estrebada des d’una motocicleta sostreta i amb el carnet suspès, i que en una ocasió va deixar la víctima inconscient al caure a terra.

Segons ha informat avui la policia autonòmica, la investigació es va iniciar el passat 25 d’agost, quan van tenir coneixement que a una dona li havien robat el bolso pel mètode de l’estrebada al carrer d’Amigó de Barcelona i que la víctima va perdre el coneixement a causa del traumatisme que va patir al caure a terra pel cop que li va donar l’assaltant des de la seva moto.

Detingut a Nou Barris

Els agents van aconseguir identificar l’autor del robatori, un home de 40 anys i nacionalitat espanyola, que utilitzava una motocicleta robada per cometre els atracaments i que a més tenia suspès temporalment el carnet de conduir.

Notícies relacionades

Divendres passat, 27 d’agost, els Mossos van localitzar i van detenir el suposat autor dels robatoris, quan circulava pel districte de Nou Barris amb la motocicleta robada. Els agents van escorcollar el seu domicili i van localitzar indicis que el relacionaven amb dos robatoris violents més que s’havien comès a Barcelona, utilitzant el mateix sistema per atracar dues dones.

Una vegada el detingut va ingressar a la presó, els Mossos mantenen la investigació oberta i no descarten que se’l pugui relacionar amb altres robatoris violents semblants comesos a Barcelona.