On Catalunya

ESTIU TRÀGIC

Un nen i un home moren ofegats a les platges de Barcelona

El menor, de 10 anys, va ser evacuat aquest divendres del litoral de Badalona, l'altre accident s'ha produït aquest dissabte a Sitges

zentauroepp54593784 200822153130

zentauroepp54593784 200822153130

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nen de 10 anys i un home d’uns 60 han mort en les últimes hores ofegats en platges barcelonines, un a Badalona i un altre a Sitges, i ja són 23 els morts aquest any al litoral català per aquest tipus de casos, segons la Generalitat.

En un comunicat, Protecció Civil ha detallat que el menor ha mort la matinada d’aquest dissabte a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on va ser ingressat divendres a la tarda en estat crític després de quedar inconscient a la platja de l’Estació de Badalona. El sinistre va ocórrer cap a les 17.30 hores, quan el telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís que el servei de socorrisme estava atenent el menor a la sorra de la platja, on onejava la bandera groga.

Notícies relacionades

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar al lloc i van practicar maniobres de reanimació el petit, que finalment ha mort aquesta matinada a l’hospital, segons informa l’agència Efe.

Sense identificar

El segon cas ha ocorregut aquest dissabte al matí, cap a les 12.45 hores, quan un home d’uns 60 anys ha mort ofegat a la platja de la Barra de Sitges, on onejava la bandera verda. El SEM s’ha desplaçat fins al lloc dels fets amb dues unitats terrestres i un helicòpter, però malgrat les maniobres de reanimació l’home ha mort. Es desconeix, encara, la identitat de l’home. 

Temes:

Platges Ofegats