Viella instal·la un hospital de campanya per a pacients amb Covid-19

La incidència de casos positius a la comarca «no és alta» en l'actualitat, però es posa la infraestructura per «poder compatibilitzar, amb totes les garanties, l'activitat assistencial ordinària i la relacionada amb el coronavirus»

zentauroepp54538623 vielha200818143130

zentauroepp54538623 vielha200818143130 / Cedida pel Conselh Generau d Aran

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers han instal·lat aquest dimarts un dispositiu annex a l’Hospital de la Vall d’Aran de Viella (Lleida), amb l’objectiu de portar a terme el triatge de les persones amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 al seu interior.

Segons ha explicat la consellera d’Igualtat, Salut i Benestar del Consell General d’Aran, Maria Vergés, «la instal·lació d’aquesta infraestructura pretén alliberar determinats espais de l’hospital per poder compatibilitzar, amb totes les garanties, l’activitat assistencial ordinària i la relacionada amb el coronavirus».

Notícies relacionades

Així mateix, ha afegit que la incidència de casos positius a la comarca, en l’actualitat, «no és alta», tot i que el pla contingència posat en marxa el mes de març passat continua vigent, per això «aquesta instal·lació s’ha considerat adequada per alleugerir la falta d’espai a urgències».

Des del dissabte 15 d’agost fins aquest dimarts s’han confirmat cinc nous casos a la Vall d’Aran, quatre dels quals tenen relació entre ells. Dues d’aquestes persones estan ingressades a l’hospital i les altres tres, en aïllament domiciliari.

Temes:

Hospitals