Danys econòmics

La patronal recorre davant el TSJC la pròrroga del tancament de discoteques a Catalunya

La Fecasarm defensa anular la pròrroga de tancament, per 15 dies més, pels «gravíssims danys i perjudicis» que el tancament està provocant

zentauroepp54248101 barcelona  26 07 2020   una patrulla de la guardia urbana de200806200010

zentauroepp54248101 barcelona 26 07 2020 una patrulla de la guardia urbana de200806200010 / Quique Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fecasarm ha presentat un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que demana suspendre la pròrroga del tancament de discoteques i sales de festa aprovada aquest divendres per la Generalitat, amb l’objectiu de contenir el contagi del coronavirus.

En el recurs, consultat per Europa Press, la patronal d’oci nocturn defensa anular la pròrroga de tancament, per 15 dies més, pels «gravíssims danys i perjudicis» que el tancament està provocant al sector.

També reclama que se suspengui el tancament dels locals a l’aire lliure, assenyalant que la mateixa Generalitat els avala com a espais amb risc baix de contagi.

Remarca que, en cas de no tramitar-se aquestes mesures cautelars urgents contra la resolució de la Generalitat, els perjudicis «seran ja irreparables» per a moltes sales d’oci de Catalunya, sobretot, per a les ubicades a les zones turístiques.

Notícies relacionades

En un comunicat, la Fecasarm ha criticat que el Govern ha aprovat per cinquena vegada una decisió que afecta l’oci nocturn «sense ni tan sols» escoltar el sector.

En aquest sentit, ha remarcat que ha proposat a la Conselleria de Salut de la Generalitat fins en quatre ocasions «dialogar abans d’aprovar la mesura» per buscar alternatives al tancament global, però no han rebut resposta.