entre Gran Canària i Madrid

Desviat un vol a Màlaga per la negativa d'un passatger a portar mascareta

L'home, un ciutadà ucraïnès amb símptomes d'embriaguesa, va ser entregat a la Guàrdia Civil

air-europa

air-europa / JOSEP LAGO (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un vol de la companyia Air Europa que cobria dijous la ruta entre Gran Canària i Madrid va haver de  desviar-se a l'aeroport de Màlaga-Costa del Sol per la negativa d'un passatger a posar-se la  mascareta.

Davant la negativa del passatger, un ciutadà ucraïnès, a atendre les indicacions de la tripulació, que en «reiterades ocasions» li va suggerir que es posés la mascareta,  es va activar el protocol pertinent, segons han informat aquest divendres a Efe fonts d'Air Europa.

«Passatger conflictiu a bord»

Notícies relacionades

L'associació Controladores Aéreos es va fer ressò de l'incident a Twitter, on va informar de la desviació d'urgència a Màlaga del vol UX9165 per un «passatger conflictiu a bord». El comandant va sol·licitar l'aterratge a Màlaga, on esperaven el passatger agents de la Guàrdia Civil perquè baixés de l'avió.

Fonts consultades per Efe han assenyalat que el comandant va entregar a Màlaga a la Guàrdia Civil una còpia de l'informe en el qual relata que  el passatger, amb símptomes d'embriaguesa, es va negar a posar-se la mascareta i a atendre les indicacions de la tripulació, i després d'això l'avió va posar rumb a Madrid.