coronavirus

Covid al convent: sis monges contagiades a Cervera i 10 més a Lasarte

zentauroepp10707959 monjas200323174002

zentauroepp10707959 monjas200323174002 / Santi Otero

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Catalunya i Euskadi han registrat dos casos de brots de Covid en congregacions religioses. A Cervera (Lleida), s’han contagiat sis monges.  Segons ha informat a l’Ajuntament d’aquesta localitat, totes les persones positives «tenen una càrrega vírica baixa» i la gran majoria «tenen pocs o cap símptoma».

Paral·lelament, la residència Mare Güell de Cervera també compta amb 13 positius després d’haver-s’hi portat a terme proves als residents i als treballadors i haver donat negatiu més d’un centenar.  Aquesta setmana també s’han fet proves PCR a la residència Mare Janer, d’unes 90 persones, al confirmar-se el positiu d’una treballadora fa uns dies. 

Un altre cas a Lasarte

Notícies relacionades

Les deu monges que habiten al convent de clausura de les Brígides del municipi guipuscoà de Lasarte-Oria han donat positiu en les proves PCR. L’alcalde de la localitat, Agustín Valdivia, ha explicat que s’ha posat en contacte amb l’ambulatori de Lasarte-Oria després de conèixer aquest divendres les últimes dades de contagis fetes públiques pel departament de Salut, que xifraven en 10 les persones positives al municipi.

Des d’allà, li han informat que els 10 positius corresponen a les monges de clausura del convent de les Brígides i que totes elles «es mantenen asimptomàtiques». L’alcalde ha intentat posar-s’hi en contacte per preocupar-se pel seu estat, tot i que encara no ha aconseguit parlar amb les religioses. 

Temes:

Coronavirus